La Familia, tapas, sol och grus i dojan

03:50 ljöd det ljuva ljudet från mobilen och det var dags att kliva upp för tidigt flyg till Spanien och några sköna dagar med träning, god mat, sol o värme och ett kärt återseende av brorsan med familj. Väl på plats i Alicante väntade en fräsch lunch på terassen i solskenet och sen en rundvandring i området. Inpå knuten finns uppfödning av tigrar och svarta pantrar så det gäller att hålla sig på rätt sida av staketet. Vid sextiden blev det en skön löptur på 8 km genom Guardamar och dess omgivningar. 

 När det var dags för solen att tacka för sig blev det en promenad in till byn för middag med la familia och kvällen bjöd på grymma tapas med välförtjänt öl.  Det kan knappast bli bättre än såhär.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s