Konsten att hålla humöret uppe

Det har blivit glest mellan inläggen de senaste två veckorna men en influensa och en tätt efterföljande magåkomma har gjort att prio har varit att bara ta sig igenom dagarna. Det är nu drygt 2 veckor sen det senaste träningspasset och det som för ett tag kändes ok med lite extra vila har nu istället blivit trist, jobbigt och jag skulle göra vad som helst för att känna mig pigg och stark igen. Jag väntar nu på den där känslan när det plötsligt vänder och man kan snöra på sig skorna igen, fram tills dess är det bara att drömma om härliga resor, god mat och vackert väder, kanske är det närmare än man anar.
Guardamarbeach

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s