Vinn en POLAR RC3 GPS

Nu är det full fart på löpandet i vårt avlånga land. En del har sprungit hela vintern, några precis kommit igång efter en lång vinter och en del kanske bara har kommit till tanken på att börja springa. En liten motivation kanske kan vara möjligheten att vinna en ny sportklocka POLAR RC3 GPS . Det enda du behöver göra är att gå in på runningheller på Facebook, GILLA och DELA tävlingen samt att i kommentarsfältet beskriva varför just du skall vinna klockan. Tävlingen kommer att pågå fram till den 30/4 och vinnaren kommer att publiceras på bloggen och på runningheller på Facebook den 3 maj. Lycka till…!!
Polar RC3 GPS
#Polar #RC3 GPS

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s