Happy Easter, välkommen vår och podcast

Det var några dagar sen det senaste inlägget men dagarna har varit fulla med roliga händelser. Påsk för mig är god mat, roliga aktiviteter och en hel del avkoppling. På Långfredagen var det inbokad fotografering för lite nya bilder till bloggen och på kvällen väntade en härlig påskmiddag.
IMG_6084
Påskafton började med ett styrkepass hemma med mycket bål. Eftermiddagen handlade bara om fotboll och det blev en minnesvärd premiär på Tele 2 Arena.
Tanken var att det skulle bli långpass på söndagen men kroppen kändes inte helt pigg så passet flyttades till idag istället, gjorde inte så mycket eftersom söndagsvädret var katastrof och dagens väder underbart. 11 grader och till en början en härligt värmande sol var perfekta förhållanden för ett bra långpass. Det blev 32 kilometer och det kändes riktigt bra fram runt 27km sen blev det till att koppla på pannbenet. För att vara så här tidigt på säsongen så känns det bra och det skall bli ett kul löpår.
IMG_6104
Idag släpptes avsnittet på #Fitnesspodden där jag berättar om min egen resa bland löparskor, träningsvärk, långsiktiga mål, #nötcreme och hur det hela började. Det känns otroligt kul att få dela med mig av mina upplevelser och förhoppningsvis kan det hjälpa andra att ta steget mot något nytt eller oprövat.
Avsnittet #64 ligger på ITunes fr.o.m idag. Ladda ner avsnittet och luta dig tillbaka. Länk till avsnitt 64 med runningheller IMG_6111

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s