Den sista veckan

Löpsäsongen har nu dragit igång på riktigt och efter en bra vinterträning är det nu dags för årets första lopp, Premiärmilen. Denna gång blir loppet en bra avstämning på form och fart. Springer jag i närheten av personbästa kommer jag att vara mycket nöjd men framförallt hoppas jag på en bra känsla och lite klipp i steget. Inför varje lopp brukar jag trappa ner på distans men lägga in lite tempo. Ikväll blev det intervaller i duggregnet.

  

Efter uppvärmning med löpskolning och lugn jogg blev det 10x400m i 3:40 tempo. Efter intervallerna nerjogg i 10min. Utöver kortare löppass innehåller sista veckan några kortare styrkepass samt lite yoga och stretch. För kortare lopp som detta blir det vanlig mat men gärna lite extra sömn natten innan, det brukar funka bra för mig. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s