Snålblåst och nötcreme

Visst hade jag sett fram mot ett långpass i vårsolen och helst iklädd kortbyxor men det är väl under bistra förhållanden man härdas. Idag blev det 25k i snålblåsten och för att vara så här tidigt på säsongen känns det riktigt bra. Benen känns pigga och jag hade klipp i steget under hela passet. Idag åkte det med lite extra energi på rundan, lite Liquid från #Enervit och smakfavoriten #Nötcreme som piggar upp lite extra.  

 

Kommande vecka blir spännande och händelserik. I morgon väntar en podcastintervju och på tisdag ytterligare en intervju för en stor hälsosajt. Utöver detta blir det ett par intressanta konferensdagar med mycket intressant på agendan, en höjdarvecka helt enkelt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s