Äntligen fredag

Arbetsveckan är över, soffan är intagen, räkmackan uppäten och man kan pusta ut efter en vecka i min smak. Bra träning, högt tempo, roliga möten men allt i balans är gött för själen. Nästa vecka kommer att bli än mer spännande men innan väntar latarlördag och långpass på söndag.
IMG_5968
Klassikerpasset i tisdags innehöll balans, kroppskontroll samt löpning och det går inte att lovorda gruppträning i trevligt sällskap för många gånger, det har kommit att bli en höjdpunkt varje vecka. Onsdagen var intensiv men det blev ett bra tröskelpass på kvällen och det börjar kännas som att farten börjar komma så sakta så det finns hopp om att Premiärmilen nästa helg kan bli riktigt kul. Igår blev det ett intervallpass på bandet. 400 meters sprintar med 200m gång mellan och totalt 6 km.
IMG_5963 IMG_5964
IMG_5948IMG_5954
En vanlig träningsvecka brukar jag undvika så här många tempopass med hög puls men med tanke på att passen varit korta så har det känts ok och i morgon lördag blir det vila, mycket vila. Att det blev ett lunchpass med fart till lunch idag gick av bara farten, svalt behagligt löpväder med Råstasjön som rundningsmärke kändes helt enkelt som rätt under en lunch.
IMG_5961

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s