Från Skutan till barmark

Det har varit högt tempo den senaste tiden. Mycket jobb, resor och träning har gjort att skrivandet här på bloggen blivit något lidande, lite synd eftersom jag gillar att knacka lite på datorn som avkoppling. Nu har dygnet bara 24h och då får man helt enkelt prioritera. Resan till Åre i helgen blev otroligt trevlig och det har varit skönt att släppa allt vad träning heter för att istället få njuta av sol, skidåkning, after ski, nya bekantskaper, god mat, ja precis allt vad man kan önska sig för att gå med ett konstant leende på läpparna
IMG_5921
IMG_5922Jag kan nästan få ståpäls när jag tänker tillbaka på Fjällklämman med renbringa, fläskkarré, syrad kål & äpple, lök, cornichons och pepparrotscreme till detta en kall öl. Att sedan få sjunka ner i solstolen på Buustamons solveranda och avnjuta en kaffe på maten i solskenet, ja storslaget är namnet. Eller känslan att kasta sig ut på Skutans nypistade nedfarter med solen som följeslagare. Man mår bra av att skratta och ordspråket ” ett gott skratt förlänger livet” vill jag skriva under på och efter den här resan med nyfunna galna vänner tror jag att jag kommer bli oroväckande gammal. Nu är alla skidor undanplockade och löpsäsongen börjar på allvar. Det känns bra men en av de bästa försäsonger på mycket länge med bra vinterlöpning och uppbyggnad men samtidigt med ett otroligt sug efter att springa. Det ser ut att bli en intressant vår med många spännade projekt kring coachandet, bloggen och andra samarbeten men först skall det bli kul att återse klassikergruppen i morgon kväll. Här följer lite bilder från helgens Åre.
IMG_5903 IMG_5915 IMG_5918 IMG_5919 IMG_5920

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s