En händelserik vecka

Efter förra helgens skidäventyr har det varit en spännande och fullspäckad vecka. Som avrundning på veckan blev det en god middag med favoriten sashimi som förrätt.
image
Tisdagen blev tajt tidsmässigt och veckans planerade klassikerpass fick ersättas med ett eget tröskelpass. Trots 12 mil skidor i benen kändes kroppen pigg och det lovar gott inför den kommande löpsäsongen. Det blev ett kortare pass på 5 km i 4:50 tempo. På onsdagskvällen var det coachpass med Conny och nu var det benen som fick jobba ordentligt.
IMG_5796 IMG_5801
På torsdagskvällen väntade lite avkoppling och ett besök på Rival för att se Johan Rehborgs gestaltning av Ove, en imponerande insats av Johan och en mycket bra föreställning. Fredagens 11:11 löpning blev lugn och den tre man stora skaran njöt av lätt löpning de 9 kilometrarna runt ” två sjöar”.
IMG_5804IMG_5809
Eftersom fotboll är ett stort intresse var biljett inköpt för att följa dramat på Friends Arena på lördagseftermiddagen. Det blev en rafflande tillställning och jag var nöjd med slutresultatet och lämnade Solna med ett leende på läpparna. Idag slog våren till på allvar och efter en mysmorgon med frukost på bästa platsen i soffan med Vasaloppet som sällskap var det dags för långpass i vårsolen. Det blev 18k härlig löpning i sol och med 16 grader i luften, tänk att det skulle komma till slut.
IMG_5817 IMG_5823

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s