Semlor och benstyrka

Idag var det en dag i min smak, Fettisdagen och klassikerpass, det kan inte bli mycket bättre. Trots att jag är rätt förtjust i denna bulle åt jag nog min minsta semla någonsin denna dag, men god var den och den räckte gott idag, det blir nog säkert fler tillfällen denna säsong.

IMG_5703
Framåt kvällen var det dags för pass med klassikergruppen och idag var det benstyrka på schemat, vi skall vara väl förberedda inför upploppsrakan i Mora om en dryg vecka. Vanlig löpning växlades friskt med trapplöpning, vad och lårstyrka. Det blev ett tufft pass och det lär kännas i benen i morgon men alla glada miner och skratt under passet är det man kommer ihåg, smärtan är övergående.

IMG_5702

IMG_5700

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s