Vårkänslor

Fredagen blev en bra start av helgen. Fredagslöpningen med 11:11 gruppen blev både trevlig och kvalitativt bra i solskenet. Lördagen som skulle vara träningsfri lockade med lite simning och det blev ett lugnt pass med 1200 meter i bassängen. Efteråt blev belöningen en semla och en latte. Dagen till ära passade det bra med lite godsaker till middag, ostron löjrom och en god köttbit fick smaklökarna att slå frivolter i gomen.

IMG_5687
Dagens långpass i solskenet blev en njutning. Torrt underlag, vårvärme där vinden inte kom åt gjorde rundan till den bästa i år och längtan till löpsäsongen är stor.
Visst är det så att skidträningen blivit lidande denna vinter men i gengäld känns löpningen riktigt bra. Nästa helg bär det av till Falun för genrep inför Kortvasan och Öppet spår och det kommer att bli tillfälle att slipa på lite detaljer samt få några extra mil i benen.

IMG_5686

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s