Vilket gäng

Det blev inställt yogapass igår pga en galen huvudvärk men då måndagar är vilodag var det rätt pass att stå över. Idag kändes knoppen bättre och tisdagspass med klassikergruppen stod för dörren. Att träna med detta grymma gäng är lyx. Härlig stämning, bra coachning och kämparglöd är något löper som en röd tråd genom våra pass.

IMG_5573

IMG_5578
Passet hade fokus på styrka och puls. Det varvades flitigt mellan burpees, plankor, benböj, armhävningar och vila var det inte tal om. Tufft, nyttigt och otroligt kul. Att träna i grupp är otroligt bra när det gäller pass av detta slag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s