En bra start på året

Träningsprogrammet och mitt nya upplägg ser ut att fungera bra. Trots den långdragna förkylningen över jul och nyår svarar kroppen förvånansvärt bra och den försiktiga upptrappningen fungerar klockrent. Det har varit extremt mycket jobb men inget får påverka min träning. Jag startade vid årsskiftet upp min coachverksamhet och har nu två killar som jag hjälper med att utveckla sitt löpsteg och att uppnå de mål dom har med sin löpning. Coachandet kommer att utveckla min egen löpning och det är otroligt inspirerande att följa andra löpare ur en annan infallsvinkel.

2015/01/img_5483-0.jpg
Tisdagspasset denna vecka fick bli ett löppass på bandet pga den rådande halkan följt av styrka och stakmaskin. Den rådande snöbristen gör att jag och stakmaskinen kommer att bli mycket goda vänner eller ovänner, det får tiden utvisa. Onsdagen var vilodag så att dagens pass kunde bli tuffare. Det blev samma bas som för tisdagen med 6km löpband men idag med stegring och på stakmaskinen blev det intervaller 3x500m. Som avrundning fick mage och rygg jobba lite extra. Kvällens aktivitet får stanna vid att packa bagen inför fredagens dubbelpass med simning som start.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s