Den va svårtippad

Nyfiken, rastlös, energisk är några egenskaper jag besitter. Jakten efter nya utmaningar och nya mål är något jag behöver för att må bra. Något som jag också behöver och tränar på är att hitta balansen i allt som livet har att erbjuda. Idag var det dags att släppa taget och pröva något helt nytt, något som förhoppningsvis gynnar min löpning och som samtidigt bidrar till balans och ett lugn, idag gjorde jag mitt första yogapass någonsin.

2015/01/img_5479.jpg
Det var en skön känsla att vara total nybörjare och att befinna sig på ny okänd mark och att bara flyta med. Jag inser att jag har en lång resa att göra men små steg kan också vara stora.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s