Härliga snöpass

Äntligen blev det ett första längdpass på snö. Lördagsmorgonen tillbringades på Rudans friluftsområde tillsammans med Lars. Det blev en knapp timmes stakning i fina spår och det är härligt att vara igång.

2015/01/img_5445.jpg
Idag kom det efterlängtade naturskön och en härlig vit matta har nu brett ut sig. Idag var det distanspass löpning på programmet och med mina Fuji trainer 3 blev det 10km på växlande snöunderlag. Det blev en bra runda och skorna gav perfekt fästa under hela passet. Kroppen känns bra och den försiktiga upptrappningen ser ut att fungera. Nu väntar en intensiv vecka och i morgon är det dags för mitt första yogapass någonsin.

2015/01/img_5470.jpg

2015/01/img_5469.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s