Underbara fredag

Under hösten har löpträning varit prioriterat under mina pass och simningen har fått tyvärr stryka på foten. Idag var det äntligen dags att få dyka ner i bassängen vilket var över tre månader sen sist. Det blev ett lättare pass med 1300m crawl tillsammans med Mathias och det var så grymt att få vara tillbaka i vattnet.

2015/01/img_5423.jpg
Fredag betyder 11:11 löpning på HK och idag var gruppen 10 man stor och det var en härlig stämning hela passet. Idag blev det lugnare distanslöpning på ca 8k med ett avbrott för 10x120m stegringslopp med teknikinslag. Innan nerjogg blev det tävling, 100% backe ca 60m.

2015/01/img_5427.jpg
Det är skönt att vara på banan igen efter en period av vila och sjukdom men kanske ännu härligare att det är fredag. Sitter nu djupt nersjunken i soffan efter lite Moules frites och bubbel, fredagar kan vara riktigt bra…
I morgon blir det skidor med Lars, kan helgen börja bättre..???

2015/01/img_5438.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s