Vilken vinterdag

Bitande minusgrader, ett lätt snötäcke och en klarblå himmel är allt man behöver. Idag var det läge att trotsa förkylningen och njuta av det underbara vädret och idag med sällskap av en kollega. Samtalsämnet kretsade kring fotisättning, armpendling, stegfrekvens, hållning, ja löpning helt enkelt.

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/786/52924247/files/2014/12/img_5376.jpg
Efter all frisk luft smakade kaffet extra gott framför TVn där Sara Hector dagen till ära tog sin första världscupseger. Kvällens middag gjorde inte dagen sämre och spansk tapas är långt från den julmat man frossat i under några dagar och faktiskt lite mätt på.

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/786/52924247/files/2014/12/img_5375.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s