Sakta men säkert

Är det något jag lärt mig så är det att lyssna på kroppen och skynda långsamt. Foten har fått den vila den behöver och snart kan den utsättas för full påfrestning. Passen har nu mestadels bestått av styrka och endast kortare sträckor löpning. Idag var inget undantag utan det blev lätt löpning till utegymmet för 30 minuters styrka i höst/vintermörkret. Dagen i övrigt har innehållit, julklappsjakt, alpint och längdskidor, fast skidorna fick följas på TV. Trevlig Lucia på er.

IMG_5266.JPG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s