Grundträning

Högerfoten är ännu inte helt återställd efter äventyret på Bislett för två veckor sedan och detta har gjort att löpträningen fått stå åt sidan en del. Det positiva är att grundträningen som nu börjar inför nästa löpsäsong kommit igång bra. Det kommer att bli betydligt mer styrka än tidigare och nu gäller det att bygga rätt för att kroppen skall klara alla kommande pass. Jag har nu börjat med styrkepass 5 dagar/vecka och passen kommer att innehålla mestadels ben och bål men det kommer även att bli mycket balans, smidighet och överkropp. Eftersom snön väntar runt hörnet kommer det även att bli en hel del stakmaskin.

IMG_5249.JPG
Det har varit mycket jobb de senaste veckorna och och det gäller nu att hålla huvudet högt och se till att träningen inte blir lidande kommande veckor. Julledigheten kommer att bli avstampet då det är dags att öka träningsdosen och starta resan inför ett starkt 2015.

IMG_5251.JPG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s