På väg ut ur bubblan

Den senaste veckan efter Bislett har innehållit mycket vila och lusten efter att sticka ut för att springa har varit obefintlig. Vilan behövs och nu kommer jag försiktigt att börja bygga från grunden inför nästa säsong. Det kommer att bli en del skidträning inför Vasaloppsveckan men fokus kommer vara att bygga en stark grund som håller skadorna borta och som skapar förutsättningar för att utvecklas. Idag blev det ett 30 minuterspass i gymmet med överkropp på schemat, det blev även tid för ett par 500m intervaller i stakmaskinen. Det är skönt att vara igång igen.

IMG_5222.JPG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s