En tid av återhämtning och tankar

Det har nu gått några dygn sedan äventyret på Bislett och kroppen börjar sakta återgå till sitt normala tillstånd. Det är extremt viktigt att ge tid för vila och återhämtning efter en påfrestning på kroppen som denna. Igår kväll hoppade jag på vårt klassikerpass och körde mycket lätt för att få ur lite slaggprodukter och mjuka upp kroppen lite.

IMG_5204.JPG
Idag har det varit total vila och resten av veckan kommer att bli lugn. Kanske blir det lite lätt lätt löpning på fredag med vår 11:11 grupp men det får vi se då. Det har varit många analyser av loppet som rört sig i huvudet dom här dagarna och jag är än mer beslutsam över att ge Bislett ett ytterligare försök, jag helt enkelt inte låta bli, jag vill vara helt nöjd med min insats innan jag kan släppa detta lopp och gå vidare. Jag tror även att det skulle vara till min fördel inför Japan äventyret 2016 och Lake Saruma Ultra. I bilen på väg hem kom längtan efter lite asiatisk på middagsbordet och en medium rare Chuck Roll, krispiga grönsaker och en soyasås med chili, lime, koriander och sesamfrö fick smaklökarna att gråta av lycka. En middag närmare Japan.

IMG_5209.JPG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s