Om drygt ett dygn vet jag

Om 12 timmar kommer jag att stå där på startlinjen och framför mig väntar en 24 timmar lång prövning. Det kanske mest märkliga är att jag känner mig helt lugn, troligen beror detta på att jag inte har något att relatera till, detta är ny outforskad mark för mig. I morgon kommer det att vara nya prövningar som jag inte varit i närheten av tidigare men där finns även en förväntan över nya upplevelser, möten och erfarenheter. När jag kommer i mål på söndag är jag ultralöpare på riktigt.

IMG_3856.JPG

IMG_3868.JPG
Flygresan gick bra och när flygbussen rullade in i Oslo insåg jag att det var länge sen jag var här och mycket hade förändrats. Hotellet ligger perfekt och efter incheckning och lite vila var det dags att ta spårvagn linje 17 till Bislett Stadion för att rigga supportbord. På plats blev allt verkligt. Det jag sett på youtubeklipp fanns nu runt omkring mig, löparbanorna, underlaget, löpare som hejade på varandra, allt sitter på något sätt i väggarna och det fanns en behaglig och kamratlig stämning i luften. Vi svenskar ställde i ordning borden och håller ihop vår svenskhörna med hjälp av Maria Thomsen som har hygglig erfarenhet av detta.

IMG_3858.JPG

IMG_3866.JPG

IMG_3863.JPG
När vi var klara på Arenan väntade ” den sista måltiden” innan det var dags att återvända till hotellet för att plocka i ordning alla saker inför morgondagen. Nu spelar Zlatan på TV’n och PSG ser ut att vinna till slut, alarmet är ställt och jag undrar inte vad jag gett mig in på, jag längtar bara efter att startskottet skall gå. På söndag kl 10:00 vet jag vad det innebär att springa i 24 timmar.

IMG_3867.JPG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s