Nu börjar det pirra lite

Det är 2 1/2 dygn kvar tills det att startskottet går av för årets upplaga av Bislett 24h indoor Challenge, min första start i loppet och den klart tuffaste och mest galna sak jag ställt upp i. Trots en del missad träning de senaste veckorna pga en ömmande hälsena känns det bra. Självklart börjar det pirra i magen nu när loppet snabbt närmar sig och det sista skall fixas, det blir liksom verkligt nu när skavsårsplåster och nötcreme skall inhandlas och väskan skall packas. Planen för loppet är någorlunda klar och längtan till start är stor och förväntningarna kanske än större. Jag tänker uppleva Bislett, förtränga smärtan och lägga all fokus på att ha kul och insupa atmosfären och känslan alla 24 timmar. Håller inte hälsenan så kan jag inte göra något åt det just då, jag kan bara göra mitt bästa. Det kommer att finnas livekamera uppriggad för dom som vill följa loppet, återkommer med var och hur det funkar. Jag hoppas även att jag kommer att vara i tillstånd att göra några uppdateringar under loppet antingen här eller på Instagram @runningheller. Nu väntar lite klassisk ugnspannkaka med favoriten lönnsirap med diverse nötter och pumpafrön.

IMG_5131.JPG

IMG_5132.JPG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s