En liten försmak av Bislett 24h

Idag blev det ett pass bålstyrka med lite smidighet som avslutning och hälsenan känns bättre för var dag. Vid lunch blev det bilen ut till Kistamässan och Sweden Bike Expo tillsammans med Mathias och vi var som två småbarn i en godisbutik, vi ville ha allt..! Det är nu 6 dagar kvar till Bislett och nu skall alla prylar få sig en översyn och dom sista förberedelserna göras. Depåerna skall fyllas på, fötterna smörjas mjuka och spellistor göras klara. Det är nu 6 dagar kvar och snart dags att gå in i bubblan. Här följer ett litet klipp från 2012 och kolla in killen som kommer in i bild efter ca 5:45, får hoppas att jag har lite piggare ben.-)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s