Ett händelserikt dygn

Vi börjar med gårdagskvällen då Globen skulle besökas för att hylla fotbollen. Eftersom jag har ett starkt tycke för fotboll trivdes jag gott denna kväll.

IMG_5085.JPG
Det blev en speciell gala då många tankar ägnades Klas Ingesson och Pontus Segerström som båda lämnat jordelivet för tidigt. Mat som hade mer att önska växlades med reklampauser och jubel så fort kameran riktades mot Zlatan eller då Ikonen öppnade munnen. När TV sändningen var över fick man tillfälle att mingla med alla fotbollsprofiler, helt i min smak.

IMG_5102.JPG
Kennedy…..kungen

IMG_5101.JPG
Karin Frick sportankare nu på femman

IMG_5103.JPG
Jimmy o jag med Marta

Bislett närmar sig med stormsteg och pga en något överansträngd hälsena blir det vila från löpningen några dagar så dagens lunchpass fick bli på motionscykeln och vid stakmaskinen. 17:15 passet med klassikergruppen hade det passande temat överkroppsstyrka, perfekt för mig. Det blev ett bra utomhuspass med 10 grader i luften och brännande muskler.

IMG_5109.JPG

IMG_5110.JPG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s