Lärorik helg och 2 veckor kvar

Det har varit en intensiv helg som nu är till ända. Steg 2 i löpcoachutbildningen är avklarad om huvudet är nu fullproppat med nya kunskaper. Allt från träningsprogram, löpanalyser, pulsträning till Gluteus maximus påverkan på uthålligheten vid långdistanslöpning. Det har varit ett härligt gäng som kursat tillsammans i dagarna tre, många skratt och trevliga diskussioner. Föreläsarna på Pt School och Urban Tribes skall ha en eloge för utbildningens innehåll och upplägg.

IMG_5064.JPG

IMG_4216.JPG
Det är nu knappt två veckor kvar till Bislett 24h och fram till förra veckan gick träningen problemfritt. Nu har jag dessvärre fått lite känningar i höger hälsena vilket är långt ifrån bra. Nu väntar ofrivillig vila samt behandling för att en start skall bli möjlig. Jag tror på start men det gäller att spela alla kort rätt denna gång.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s