Ett kärt återseende

Idag föll den första snön här i Stockholm men med plusgrader i luften och på marken blir den inte långvarig. Jag gillar vinterlöpning men då helst på packad snö och några minusgrader. Ruskväder är ingen favorit och då passade det perfekt med ett kärt återseende med löpbandet och ett 12km långt stegringspass.

IMG_5052.JPG
Jag började lite lätt på 11km/h och avslutade på 16km/h. Efter löpningen blev det lite bålstyrka och 2x500m i stakmaskinen, snön har ju kommit:-)

IMG_5053.JPG
Väl hemma fylldes mixern med tomater, avocado, chili, vitlök, ingefära, tomatjuice, olivolja och efter 30 sekunders intensivt hackande var glaset fyllt med superdrinken. Till detta blev det ett par ägg, nyttigt enkelt och gott.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s