Kan kylskåp springa?

Efter en välbehövlig vilomåndag väntade dubbelpass idag. Lunchpasset i gymmet hade fokus på överkropp med mycket mage och rygg. Eftersom snön snart är att vänta kommer gympassen även att innehålla en hel del stakmaskin, idag blev det 3x500m i högt tempo. Tisdag betyder även klassikerpass med våra coacher Mickan och Jossan och dom är precis som ett Kinderägg, fulla av överraskningar. Dagens tema var ”böj&töj” och vi började ute i höstmörkret.

IMG_5047.JPG

IMG_5048.JPG
Efter uppvärmning och lite löpskolning väntade block om 2 min med ben, mage, bröst. Andra delen ”töj” tog vi inomhus och jag inser nu att jag inte kan förtränga min totala ovighet längre. För att ta min löpning till nästa nivå måste kylskåpet bort och det första steget blir att smyga in på våra yogapass och sakta börja ytterligare en resa.

IMG_5044.JPG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s