Det närmar sig med stormsteg

Att springa under 24h är långt ifrån allt jag gjort tidigare. Det är okänd mark och det gör förberedelserna en aning kluriga. Det är drygt 3 veckor kvar och jag fortsätter med långpass på bana för att vänja mig vid underlaget och lång tid av påfrestning, allt annat får gå på rutin och mycket skalle.

IMG_4999.JPG
Det blir en del Youtube-klipp från tidigare lopp för att känna in stämningen under loppet och bli lite bekant med allt runt omkring. Idag fredag var det dags för 11:11 löpningen på jobbet och det var skönt att bryta av långpassen med lite fart och Coopertest. Efter uppvärmning och lite löpskolning var det dags för 3000m. Tiden 12:35 var inte en av mina bästa men med ultraträning och lågt tempo i ryggen var det ändå skönt att få köra lite tempo. Bra väder och en härlig grupp gjorde lunchen perfekt.

IMG_4997.JPG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s