Jag har äntligen hittat rätt

Vägen till att finna svaret kan ibland både vara krokig och lång om man ens finner det. Jag hittade löpningen och multiidrottandet för ett antal år sedan och kan inte tänka mig ett liv utan allt som det ger och allt man får uppleva. Ett friskare liv, nya vänner och nya upplevelser är bara några saker som räcker gott. I september gick jag Löpcoach steg 1 på PT School i Stockholm och nästa helg går jag steg 2 för att sen ställa mina tjänster till förfogande, något jag inte hade trott för ett par år sedan, jag älskar nya utmaningar….!!

IMG_4986.JPG
Måndag var vilodag men idag tisdag väntade ett pass med vår klassikergrupp, en grupp som sakta växer vecka för vecka och humöret är på topp varje gång. Idag hade våra coacher Jossan och Mickan knåpat ihop ett tufft program där hopp av alla varianter ingick och det kommer nog finnas en del stela ben på kontoret i morgon. Det blev en varm och skön kväll med många skratt och jag längtar redan till nästa tisdag, för jag har äntligen hittat rätt.

IMG_4984.JPG

IMG_4983.JPG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s