En bra lördag

Dagen började med sovmorgon och sen en härlig frukost toppad med nypressad apelsinjuice. 9:30 var det dags att bänka sig i TV soffan för att heja fram de svenska tjejerna i världscup premiären. Vid elvatiden startade jag klockan för dagens långpass. Regnet duggade och termometern visade på 10 grader, perfekt för löpning. Det blev totalt 18k varan 14 gjordes på Enskede IP och löpning på bana. Det börjar kännas rätt bra och jag kan nu koppla bort själva banan och bara springa i mon bubbla.

IMG_4950.JPG
Efter löpningen blev det lite laxpasta till lunch innan det bar av upp till söders höjder för en kopp choklad och en kanelbulle. Till middag blev det en klassiker, plankstek…med baconinlindad sparris, tomat och bea. Det svenska marmorerade entrecoten som hamnade på plankan var sagolik. Nu väntar soffan och ” Så mycket bättre”, en bra lördag helt enkelt.

IMG_4960.JPG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s