Fredagsmys

Efter en intensiv jobbvecka är det skönt att ta helg. Förkylningen är snart helt borta och under dagens lunchpass med 11:11 gruppen kändes det helt okej trots intervaller i övre pulszonen. Det blev uppvärmningslöpning, lite löpskolning, 4x400m, 2x200m och sen nerjoggning och den som tycker att det börjar bli ruskigt ute skulle bara veta hur perfekta förhållanden vi hade idag.

IMG_4941.JPG
Ikväll blir det fredagsmys med tapas och lite rött i glaset, känns som läge för det. Helgen kommer sedan att inledas med en härlig sovmorgon och känns allt bra lutar det åt en långpass i helgen. Trevlig helg:-)

IMG_4943.JPG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s