Ultravasan 2015

Då var det klart, det blir Ultravasan 90 2015. Planeringen för nästa år börjar ta form och att det blir ”Vasan” igen känns grymt kul. Med erfarenheten från årets upplaga kommer träningsupplägget bli lättare att sätta och målet nästa år blir givetvis att springa lite snabbare, kanske går det att utmana 10h gränsen:-))

IMG_4764.JPG
Nu är det snart dags att krypa ner under täcket för imorgon bär det av till gulaschens hemland. På lördag väntas riktigt finväder och kanske blir det lite tuffare än vad vi räknat med så nu laddas det med vätskeersättning och magnesium för att inte gå på några minor. Det kommer rapporter dagligen så häng med här på bloggen.
Hallottunk….

IMG_4766.JPG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s