Nedräkningen har börjat

IMG_4758.JPG
Nu är det endast fyra dagar till start och dom sista detaljerna håller på att finslipas. De tre senaste dagarna har bjudit på intervallpass och med ett bra sista tuffare pass ikväll med vår klassikergrupp. Kvällen innehöll uppvärmning, 6x400m i stegrande fart, 6x60m max och nerjogg 10min.

IMG_4756.JPG

IMG_4757.JPG
Fram till loppet väntar nu endast ett eller ett par lätta löppass för att hålla kroppen igång, utöver detta blir det lite behandling av vänster vad som krånglar lite samt fokus på vila och bra kost. Budapest ser som sagt ut att bjuda på kanonväder och nu är det bara att hoppas att det spritter så där härligt i benen på lördag fm som det kan göra en bra dag, och gör det inte det kommer det 17 personer stora resesällskapet ändå skåla i champagne i det stora badhuset efter loppet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s