Skogslöpning på Siggesta

Under torsdag och fredag har vi varit på konferens på Siggesta Gård på Värmdö, ett fantastiskt ställe med härliga omgivningar, trevliga lokaler och mycket bra service. I torsdags gjorde vi ett avbrott i arbetet för en aktivitet och några minuter senare satt jag uppe på en hästrygg, något jag inte gjort på många många år. Det blev en rolig stund med trevlig stund med de ståtliga respektingivande muskelpaketen och det vore kul att få rida ut i skogen på en längre tur någon gång. Innan middag blev det tillfälle för en löprunda och det blev en kortare vända men med utmanande löpning i den kuperade skogsbana.

IMG_4733.JPG

IMG_4723.JPG
I helgen väntar ett distanspass och sedan kommer jag trappa ner träningen inför Budapest. Tisdagen kommer att bjuda på styrka och på onsdag väntar ett sista intervallpass för att få upp farten i löpningen. Kroppen börjar kännas bra och längtan efter startskottet nästa lördag klockan 11 är stor.

IMG_4732.JPG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s