11 dagar till Budapest Marathon

Det har gått tre dagar sen Lidingöloppet och återhämtningen går enligt plan. Framåt väntar ett par intervallpass och något lite längre tempopass. Utöver detta kommer jag att köra lite styrka och vila…!! Vi är 17 svenskar som åker till Ungern varav 9 kommer att springa i nytryckta blå tröjor, jag ser verkligen fram mot resan. Efter en något intensiv arbetsdag blev det ett 17:15 pass med klassikergruppen och kvällen innehöll stafetter med fokus på styrka.

IMG_4698.JPG
Väl hemma blev det mat med asiatiska inslag, fräscht, gott och nyttigt.

IMG_4695.JPG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s