Det slår aldrig fel

Efter söndagens runda på 15k kändes allt på topp, pigga ben och tempot i kroppen var på gång. Men så händer det som alltid händer inför ett lopp. Sängliggande i över två dygn och helt matt i kroppen. Det positiva är den ofrivilliga vilan och att man åter är på benen igen. Nu ha man trots allt ett par dagar på sig att fylla på depåerna och möjlighet att köra ett kort också, kanske blir rätt bra uppladdning ändå.

IMG_4658.PNG
På lördag tänker jag springa med stil och då menar jag inte iförd smoking utan jag tänker löpteknik. Lidingöloppet är på sina ställen lite lätt kuperat och med korta steg, bra hållning och med blicken över krönen skall banan få jobba hårt om den skall knäcka mig. Det kommer att bli en härlig fest och det är nog många med mig som ser fram mot lördag.

IMG_4660.JPG

IMG_4659.PNG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s