Distanspass med mersmak

Efter två dagars löpcoachutbildning var det med lite extra spänning man gav sig ut på dagens distanspass. Sol, 16 grader och grymma förhållanden gav bra förutsättningar för att praktisera det perfekta löpsteget. Det senaste året har jag lagt mycket tid på att bit för bit arbeta med min teknik och för ett mer ekonomiskt löpsteg. Det blev en skön runda på 15k i 5 min tempo med bra variation av asfalt, spår, kuperat och flack löpning. Rent löptekniskt kändes det bra och benen kändes pigga och fräscha och allt känns bra inför nästa helgs Lidingölopp.

IMG_4656.JPG

IMG_4657.JPG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s