Intervaller är aldrig fel

Igår var det trappintervaller och benstyrka och idag var det tanken att köra ett första pass med SPIF och löpning på Stockholms stadion med det blev lite tajt tidsmässigt så det blev egna intervaller på Enskede IP. Intervaller kanske inte alltid det roligaste men med variation och återbetalningen man får på de längre distanserna så är det värt all tid. Idag blev det uppvärmning 1,5k, 5x800m, 2x400m, löpteknik och vadstyrka. Efter det nerjogg 1,5k. Effektivt och skönt pass.

IMG_4613.JPG

IMG_4614.JPG

IMG_4612.JPG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s