Några tuffa dagar

Det är för tillfället en intensiv arbetsperiod full av möten, resor och event. I torsdags förra veckan lyckades jag dock pressa in en finalmatch i golf som slutade lyckligt och jag kan nu konstatera att när det gäller golf går det bättre om jag inte tränar. Fredagskvällen med Tapas fick inleda helgen på landet, en helg med inplanerade löppass.

IMG_4599.JPG
Det blev en lugn inledning på lördagen med sovmorgon och lite måleri och när det sedan var dags för intervaller på eftermiddagen kändes kroppen slö och lite lätt feber gjorde att lördagens och söndagens pass fick ställas in och ersättas av rast och välbehövlig vila.

IMG_4598.JPG
Arbetsveckan inleddes med ett kort styrkepass innan taxin hämtade 06:40 för transport till Arlanda och väntande flyg till Skellefteå och arbete över dagen. Det har varit en bra men lång dag och vid 22tiden hängde jag jackan i hallen och ställde skorna på plats och visste att nu var det bara några timmars jobb till innan John Blund fick komma. I morgon är det tisdag och jag ser fram mot ett tufft pass med klassikergruppen.

IMG_4597.JPG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s