Lunchlöpning i solskenet

Att det är mycket att stå i just nu får inte gå ut över träningen, det gäller att planera och prioritera. Idag blev det en skön runda på lunchen. Med något sega ben efter gårdagens fyspass blev det 9k runt två sjöar i Sumpan. Gött väder och bra tempo får sammanfatta rundan. Här några bilder från dagens löpning.

IMG_4579.JPG

IMG_4582.JPG

IMG_4581.JPG
Den här veckan kör jag en liten tävling där du kan vinna ett par löparstrumpor från #Xsocks allt du behöver göra är att gå in och gilla min sida #runningheller på Facebook och skriva ett inlägg om vilken storlek du vill ha 39/41 eller 45/47.

IMG_4580.JPG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s