Vinn ett par löparstrumpor från xsocks

Lidingöloppet närmar sig med stormsteg och många ligger i hårdträning inför det tuffa loppet medan andra njuter av härliga löprundor i den friska höstluften. Oavsett om du har slitit ut dina favoritstrumpor eller bara vill testa några nya har du den här veckan möjlighet att vara med i utlottningen av ett par Xsocks Marathon stl 39/41 eller ett par stl 45/47. Jag använder sedan en tid själv xsocks och är grymt nöjd. För att vara med i utlottningen behöver du gå in på min Facebooksida #runningheller och gilla samt skriva ett inlägg om vilket av storlekarna du vill ha. Tävlingen pågår t.o.m söndag den 14:e september och endast en önskan per person gäller. Vinnarna redovisas på bloggen i slutet av nästa vecka, lycka till.

20140908-194210-70930666.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s