Lidingöloppet

Igår blev det klart, den 27 september blir det start i Lidingöloppet vilket passar in perfekt i upptrappningen inför Budapest i oktober och Bislett 24h i november. Oavsett vilken nivå man tränar på eller vilka mål man har är det alltid lika klokt att träna rätt och att bygga långsiktigt, allt för att minimera risken för skador och samtidigt bygga den mentala delen bit för bit.

IMG_4526.JPG
För egen del gäller det nu att träna för att hitta marathonfarten och Lidingö kommer att bli den sista långdistanslöpningen innan det bär av till Ungern två veckor senare. Den här veckan publicerades min första artikel på ICAs Hälsoportal som används av ca 7000 anställda och jag hoppas att det jag skriver om kommer att inspirera fler till att göra samma resa som jag gjort. Efter jobbet blev det 10km löpning med bra fart och benen känns pigga och fräscha efter välbehövlig återhämtning.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s