Nya mål i sikte

Veckan efter Ultravasan innehöll två lugnare träningspass men ändå en hel del motion. I lördags fick dom fortfarande något ömma fötterna bekänna färg när det blev 36 hål och ca 2 mils traskande på Österhaninge Husby GK. Det blev en trevlig dag med en avslutande finalmatch mot en bättre motståndare. Söndagskvällen med kräftor och tillbehör fick avsluta min återhämtningsvecka.

IMG_4523.JPG
Siktet är nu inställt på Budapest Marathon den 11:e oktober och idag började uppbyggnaden med ett styrkepass. Om det blir start i Lidingöloppet kommer det bli fokus på benstyrka och långa intervaller och endast några enstaka långpass, allt för att få upp farten inför de 42 kilometrarna. Målet är att göra min bästa tid på distansen men vad måltiden blir får resultatet av de närmsta veckornas träning avgöra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s