Dagar av återhämtning

Kroppen har återhämtat sig förvånansvärt snabbt efter lördagens lopp och tvådagarskonferensen på Djurö inleddes med ett fyspass och benen fick sig en bra genomkörare. Det kommer dock bli en lugn vecka eftersom fötterna fortfarande är rätt slitna och behöver vila lite fram till lördagens 36 hål golf. Innan middag idag blev det en sväng till Årsta golf för att slipa lite på svingen inför helgens matchspel. Nästa vecka är målet att komma igång med lite löpning om fram till Budapest Marathon kommer det att bli en hel del långa intervaller för att hitta marathonfarten igen. Går allt som planerat blir det ett sista långpass i form av Lidingöloppet två veckor innan avresa till Ungern, ett perfekt upplägg.

IMG_4513.JPG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s