Äntligen

Man skall inte ropa hej för tidigt men under dagens milpass kändes det riktigt bra. Det blev en runda i 4:46 tempo varav 3,2km löptes i det kuperade Hökarängsspåret. Benen kändes pigga med bra tryck i backarna. Även dom nya trailskorna från #asics känns bättre för varje meter jag springer och dom känns förvånansvärt bra även på asfalt, bra eftersom det kommer att bli några partier med detta underlag på lördag. I morgon väntar ett pass med vår träningsgrupp på ICA och inbjuden till passet är vår alpina stjärna Maria Pietilä-Holmner som kommer att köra kondition och styrka. Fram till loppet kommer det sedan bli ett kortare intervallpass och lite lätt jogg sedan vila och bra mat.

IMG_4421.JPG
Efter rundan idag har nervositeten övergått till ett sinnestillstånd av lite mer lugn, känns rätt skönt faktiskt. Om allt går som vanligt kommer jag känna lite i halsen i morgon och jag kommer tro att jag skall bli sjuk, en helt vanlig släng av löparhypokondri.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s