Nöt-Créme succé eller flopp

Det är dom små detaljerna som är roliga. Att inför ett långlopp som Ultravasan och för mig en löptid på 10,5h upp till 13h så gäller det att få i sig ordentligt under loppet. Vätska, mat och energitillskott kommer att vara en viktig faktor mellan succé eller misslyckande. Jag har vid ett par tillfällen testat att äta pannkakor under träning vilket har fungerat bra och intaget av vätska likaså. Jag har tidigare försökt med energigel som extra tillskott men med mindre bra resultat. Idag inhandlades en gammal klassiker, Nöt-Créme som både är god och innehåller bra med energi. Jag tänker testa denna delikata créme under några pass och kanske blir den det lilla extra jag kommer att avnjuta under den 90 kilometer långa strapatsen. Nu 10…!! dagar kvar.

IMG_4406.JPG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s