Nedräkningen har börjat

Efter 11 härliga dagar i ett hett Torrevieja är man åter på svenskt mark. Det blev en underbar semester med sol, bad, god mat o dryck samt hel en del träning. Det enda som blev lite tufft att genomföra pga värmen var de planerade långpassen löpning. Väl hemma blev det ett direkt löppass på 10k 1,5h efter att vi landat på Arlanda och det kändes skönt att få andas lite klarare luft vilket gjorde att jag kunde hålla bra tempo hela milen.

20140807-204751-74871138.jpg

20140807-204749-74869685.jpg
I morse blev det snabb packning för att sedan ställa in kompassen mot landet för ett par dagars lugn. Det blev en skön stund nere vid bryggan och efter att jag hittat ut från vassen fick jag ihop ett skönt simpass på 1800m i Mälarens underbara vatten. Kopplar nu av i stugan efter grillningen och laddar inför morgondagens långpass. Klockan är ställd på 04:45, allt för att vänja kroppen vid tidig löpning. Det börjar nu närma sig och almanackan visar 16 dagar kvar och jag hoppas att kroppen svarar bra under fredagens löpning.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s