Nu drar jag till värmen:-)

Torsdagen blev träningsfri och vilket var passande i denna värme. Idag var det sista jobbdagen innan semestersväng två och jag lyckades få till 2 lätta pass. På morgonen powerwalk och styrka och innan middag löpning 5km. För att fira ledigheten blev det gratinerad hummer, gazpacho och US Beef till middag, detta sköljdes ner med ett par iskalla lager. asfalten

20140726-004542-2742109.jpg
Visserligen har det varit varmt och gott här hemma i Svedala men jag vill ha mer så nu bär det av till Spanien och Torrevieja för att njuta mer sol och plaska mer vatten. Självklart följer löparskorna med för att få känna på den spanska asfalten, uppdateringar kommer…:-)

20140726-004911-2951525.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s