Vad är väl 30 grader

Idag var planen att kombinera träning med transport till jobbet och just på en dag då värmen slagit till mot huvudstaden. 07:00 började den 13 km långa färden och det var nog mer den nyvakna 170cm långa kroppen som gjorde resan till jobbet lite tung inte temperaturen som då endast krupit över 20 strecket. Det var en fantastisk morgon och på toppen av Västerbron visade Stockholm sitt hjärta.

20140723-210116-75676422.jpg
Löpningen hem gick visserligen 5 min snabbare än i morse men den 30 gradiga värmen tog ordentligt och det har gått åt en hel del vätska under kvällen för att återställa vätskebalansen till normal nivå och så lite resorb såklart.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s